AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bileğini kesmek

Kahve falında birinin bileğini kesmek

Kahve falında birinin bileğini kesmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yazgısının güzelleşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Kahve falında bileği kesmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kendi bileğini kesmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el bileğini kesmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sol bileğini kesmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Kahve falında ayak bileğini kesmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bileğini kesmek emeklerinin heba olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bileğini kesmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir