AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bileğini kesmek

Kahve falında kendi bileğini kesmek

Kahve falında kendi bileğini kesmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, verilen emeklerin heba olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, dış ticarete atılacağına inanılır.

Kahve falında kendi bileğini kesmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında el bileğini kesmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sol bileğini kesmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğini kesmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Kahve falında bileği kesmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ağır günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinin bileğini kesmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir