AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğini kesmek

Kahve falında ayak bileğini kesmek

Kahve falında ayak bileğini kesmek zengin bir hayat sürüleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Kahve falında ayak bileğini kesmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında el bileğini kesmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol bileğini kesmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalettir.

Kahve falında kendi bileğini kesmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bileğini kesmek az da olsa feraha çıkılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bileği kesmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir