AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bileğini kesmek

Kahve falında başkasının bileğini kesmek

Kahve falında başkasının bileğini kesmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bazı konularda konuşulacağına, takdir edilen kişi olacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bileğini kesmek ruhunun şifa bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi bileğini kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bileğini kesmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında bileği kesmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek kiracı olmaktan kurtulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğini kesmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sol bileğini kesmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir