AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında el bileğinde yara görmek kendisi ile baş başa kalacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Kahve falında ayak bileği görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek her gün daha fazla dolacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir