AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinde yara görmek

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, fakirliğinin biteceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinde yara gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında el bileğinde yara görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ayak bileğini kesmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir