AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileği taşı görmek

Kahve falında bileği taşı görmek

Kahve falında bileği taşı görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında bileği taşı gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında bileği taşı görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bileğinin koptuğunu görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine inanılır.

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bileğinde yara görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir