AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol baş parmağını kesmek

Kahve falında sol baş parmağını kesmek

Kahve falında sol baş parmağını kesmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol baş parmak işlerin daha kötüye gideceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol baş parmak görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında baş parmağını kesmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağı kesmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kısa sürede başarısının artacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir