AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağı kesmek

Kahve falında baş parmağı kesmek

Kahve falında baş parmağı kesmek hayırla yad etmeye, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işarettir.

Kahve falında baş parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek çaresiz kalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağını kesmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağı kesmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işlerinin yarım kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağın koptuğunu görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında baş parmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir