AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağını kesmek

Kahve falında baş parmağını kesmek

Kahve falında baş parmağını kesmek pek çok olumlu gelişmelere, işinde çok büyük adımlar atacağına, riske atılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında baş parmağını kesmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağı kesmek keyfinden ve neşesinden olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek hata yapılacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmak öpmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir