AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek şansın ve bahtının da açılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek yalan söyleyeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir