AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş parmak görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında ayak baş parmağı görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek onun kıymetini her daim bileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir