AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak baş parmağını kesmek

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, büyük bir gelir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında baş parmağını kesmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında baş parmağı kesmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek hayata küseceğine, kazancını iki kat arttıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir