AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ağzı yıkamak

Kahve falında el ağzı yıkamak

Kahve falında el ağzı yıkamak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, gözyaşına boğulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kırgınların barışacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el ağzı yıkamak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Kahve falında el ağzı yıkamak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzını yıkamak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak sorunların yakında son bulacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak el öpmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzında görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir