AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla elleri yıkamak

Kahve falında sabunla elleri yıkamak

Kahve falında sabunla elleri yıkamak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabunla elleri yıkamak gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, günü birlik tatillere çıkacağına inanılır.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak bahtının açık olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini sabunla yıkamak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla el yıkamak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak vefalı bir insan olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla el yıkadığını görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sabunla elini yıkamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir