AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak el öpmek

Kahve falında ağlayarak el öpmek

Kahve falında ağlayarak el öpmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kısmetinin kapanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, strese gireceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak el öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak el öpmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından öpmek zor bir durumda kalacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında birini ağzından öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ağzından öpmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir