AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini köpeğin ağzında görmek

Kahve falında elini köpeğin ağzında görmek

Kahve falında elini köpeğin ağzında görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzında gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında elini köpeğin ağzında görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalettir.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan yavru köpek görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ağzı bağlı köpek görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, rahat nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan köpek görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir