AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzını yıkamak

Kahve falında ağzını yıkamak

Kahve falında ağzını yıkamak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, üstünlük elde edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağzını yıkamak gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ağzını yıkamak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el ağzı yıkamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisini ağlayarak görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında at ağzı görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak bağırdığını görmek yanlış işler yapacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı çalkalamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın ağlaması görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir