AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekstazi görmek

Kahve falında ekstazi görmek

Kahve falında ekstazi görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekstazi gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün ektiğini görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eğilmiş minare görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret eder.

Kahve falında bahçe ektiğini görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında fasulye ektiğini görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında tarla ekildiğini görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir