AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün ektiğini görmek

Kahve falında tütün ektiğini görmek

Kahve falında tütün ektiğini görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, sağlık içinde yaşanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, dileklerin kabul olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tütün ektiğini gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında tütün ektiğini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün dizmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün toplamak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tütün sigara içmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tütün görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş tütün görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün dikmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir