AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, saygınlık kazanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe ektiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş bahçe görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bahçeli ev görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında yeni bahçeli eve taşınmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekilen tarla görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir