AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye ektiğini görmek

Kahve falında fasulye ektiğini görmek

Kahve falında fasulye ektiğini görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, iyi habere, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye ektiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Kahve falında fasulye ektiğini görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında saç ektirmek onun yolundan ayrılmayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saç ek yapmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ek iş yapmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarımsak ektiğini görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Kahve falında ek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir