AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ekildiğini görmek

Kahve falında buğday ekildiğini görmek

Kahve falında buğday ekildiğini görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ekildiğini gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz onca şey varken, engellere odaklanmanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek işlerinin baltalanacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ektiğini görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş buğday görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işarettir.

Kahve falında fasulye ektiğini görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında ek işe girmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında ekilecek tarla görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birşeyler ektiğini görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir