AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla ekildiğini görmek

Kahve falında tarla ekildiğini görmek

Kahve falında tarla ekildiğini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, her zaman çok üzgün olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işarettir.

Kahve falında tarla ekildiğini gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında tarla ekildiğini görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekilecek tarla görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekilen tarla görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet eder.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir