AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş tarla görmek

Kahve falında ekilmiş tarla görmek

Kahve falında ekilmiş tarla görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ekilmiş tarla gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, rahata kavuşmaya rivayet eder.

Kahve falında tarla ektiğini görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekilecek tarla görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekilen tarla görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek umutlarının çoğalacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir