AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğilmiş minare görmek

Kahve falında eğilmiş minare görmek

Kahve falında eğilmiş minare görmek istediği yola çıkacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında eğilmiş minare gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Kahve falında eğilmiş minare görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında caminin minaresini görmek o işi canlandıracağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında minare kandili görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında minare alemi görmek imkânların çok daha iyi olacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında çifte minare görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük minare görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek stresten uzaklaşacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir