AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe ektiğini görmek

Kahve falında bahçe ektiğini görmek

Kahve falında bahçe ektiğini görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe ektiğini gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Kahve falında bahçe ektiğini görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeni ekilmiş bahçe görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş bahçe görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates ekildiğini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Kahve falında birşey ektiğini görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates ektiğini görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir