AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin yaralandığını görmek

Kahve falında annemin yaralandığını görmek

Kahve falında annemin yaralandığını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, huzur ve şifa bulacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında annemin yaralandığını gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında annesini yaralandığını görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında annenin yaralandığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında annemin yaralandığını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin yaralandığını görmek ne yapacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bacakta derin yara görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde yara çıkmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yarasını görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, özgüveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir