AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin yaralandığını görmek

Kahve falında annesinin yaralandığını görmek

Kahve falında annesinin yaralandığını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalettir.

Kahve falında annesinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında annesinin yaralandığını görmek büyük bir servete kavuşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini yaralandığını görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yaralandığını görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında annemin yaralandığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin yaralandığını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde yara olduğunu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir