Kahve falında başkasının yarasını görmek

Kahve falında başkasının yarasını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, verilen emeklerin heba olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarıların artacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yarasını gördüyseniz:

  • Yaratıcı girişimleriniz sizi keyiflendirebilir.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek çok büyük paralar kazanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saç dibinde yara görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında yara görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kafasından yaralandığını görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında memede yara görmek eski enerjisini bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz yarası görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnının yara olduğunu görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir