AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yaralandığını görmek

Kahve falında annenin yaralandığını görmek

Kahve falında annenin yaralandığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında annenin yaralandığını gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek hayırlı kapılar açılacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulur.

Kahve falında annemin yaralandığını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin yaralandığını görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında annenin yaralandığını görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, el açmayacağına işarettir.

Kahve falında annesini yaralandığını görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında omzunda yara görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine yorulur.

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında gözde yara görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir