AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini yaralandığını görmek

Kahve falında annesini yaralandığını görmek

Kahve falında annesini yaralandığını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında annesini yaralandığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında annesini yaralandığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin yaralandığını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin yaralandığını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında annemin yaralandığını görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet eder.

Kahve falında kulak yarası görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşında yara görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşüp yaralandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir