AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta derin yara görmek

Kahve falında bacakta derin yara görmek

Kahve falında bacakta derin yara görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta derin yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bacakta derin yara görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işarettir.

Kahve falında derin yara görmek başka alanlara yöneleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda derin yara görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kolda derin yara görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağından yaralanmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacağında yara olduğunu görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında sol bacakta yara görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında bacağı yaralanmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir