AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde yara çıkmak

Kahve falında yüzde yara çıkmak

Kahve falında yüzde yara çıkmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, muradına ereceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzde yara çıkmak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Kahve falında yüzde yara çıkmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işarettir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde yara izi görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına inanılır.

Kahve falında yüzde yaralar görmek iş projelerinin gerçek olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde yara görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir