AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik diş görmek

Kahve falında eksik diş görmek

Kahve falında eksik diş görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eksik diş gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini eksik görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eksik diş görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Kahve falında dişleri eksik görmek bir işe soyunacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını eksik görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında eksik para üstü almak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Kahve falında parmakları eksik görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir