AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını eksik görmek

Kahve falında parmaklarını eksik görmek

Kahve falında parmaklarını eksik görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, saygı göreceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarını eksik gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında eksik parmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları eksik görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarını eksik görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine inanılır.

Kahve falında eksik maaş almak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eksik abdest almak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri eksik görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eksik namaz kılmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir