AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları eksik görmek

Kahve falında parmakları eksik görmek

Kahve falında parmakları eksik görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakları eksik gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Kahve falında eksik parmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında parmakları eksik görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında parmaklarını eksik görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eksik görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Kahve falında dişinin eksik olduğunu görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, planlı ve programlı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eksik basamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında ezanı eksik okumak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir