AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini eksik görmek

Kahve falında dişlerini eksik görmek

Kahve falında dişlerini eksik görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerini eksik gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Kahve falında eksik diş görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dişleri eksik görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, rahatının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında dişlerini eksik görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında abdesti eksik almak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında dişinin eksik olduğunu görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Kahve falında eksik para almak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında ezanı eksik okumak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir