AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik para üstü almak

Kahve falında eksik para üstü almak

Kahve falında eksik para üstü almak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında eksik para üstü almak gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında eksik para üstü almak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eksik para almak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eksik para görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eksik para vermek işinden ve hayatından geri kalacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında parmakları eksik görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eksik uzuv görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında eksik etek giymek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine delalettir.

Kahve falında ezanı eksik okumak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir