AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağını eksik görmek

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, işinin aksayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağını eksik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarını eksik görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Kahve falında eksik parmak üzgün olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakları eksik görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazı eksik kılmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ezanı eksik okumak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sorunların gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında eksik para vermek yaşadığı yokluğun biteceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eksik görmek maddi zararın büyük olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir