AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri eksik görmek

Kahve falında dişleri eksik görmek

Kahve falında dişleri eksik görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, en yüksek makamlara oturacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında dişleri eksik gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında eksik diş görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri eksik görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerini eksik görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek çok hayırlı haberler alacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı eksik okumak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eksik abdest almak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin eksik olduğunu görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında dişini eksik görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir