AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dişleri eksik görmek mutlu bir insan olunacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini eksik görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eksik diş görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakları eksik görmek bereketli işler yapacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eksik abdest almak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eksik maaş almak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir