AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin tabutunu görmek

Kahve falında annemin tabutunu görmek

Kahve falında annemin tabutunu görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, her anlamda şifa bulmaya, borç yüzünden uykuların kaçacağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında annemin tabutunu gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında anneni tabutta görmek korkularının yok olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında annesini tabutta görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine inanılır.

Kahve falında annenin tabutunu görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalettir.

Kahve falında anneyi tabuta koymak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında annemi tabutta görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, eline büyük paralar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin tabutunu görmek bazı konularda konuşulacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir