AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gibi saç kestirmek

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, işlerinin çok iyi olacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek işlerin çok iyiye gideceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, can sıkıntısının geçeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında erkek berberinde saç kestirmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin saçını kestirmiş görmek sevdikleri ile kavuşacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek saç kestirmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işarettir.

Kahve falında kendini erkek gibi görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir