AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gergin olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, işlerin de yolunda gideceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını makasla kestirmek onu doyasıya yaşayacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmemek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir