AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, malının ve kazancının tam olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, harcama gücünün artacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını kestirdiğini görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, isteklerinin erteleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir