AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve simit görmek

Kahve falında ekmek ve simit görmek

Kahve falında ekmek ve simit görmek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, maddi açıdan ferahlamaya, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve simit gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında simit ekmek görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek simit görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Kahve falında simit ekmek de elinin bollaşacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ekmek ve simit görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında birine simit vermek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında denizde can simidi görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz simit görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir