AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek simit görmek

Kahve falında ekmek simit görmek

Kahve falında ekmek simit görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek simit gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında ekmek simit görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit ekmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit ekmek görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ekmek ve simit görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında taze sıcak simit görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında simit sattığını görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simit yemek görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simit istemek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir