AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde can simidi görmek

Kahve falında denizde can simidi görmek

Kahve falında denizde can simidi görmek gelirinin azalacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, bolluğa kavuşacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde can simidi gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında denizde can simidi görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, ardından yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında can simidi görmek kazancının ilk önce azalacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Kahve falında can simidiyle yüzmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında can simidi takmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işarettir.

Kahve falında can simiti görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz simiti görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde simitle yüzmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde can kurtarmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir