AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit ekmek görmek

Kahve falında simit ekmek görmek

Kahve falında simit ekmek görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yollarının açılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Kahve falında simit ekmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında simit ekmek görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek simit görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ekmek ve simit görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalettir.

Kahve falında simit ekmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simitçi dükkanı görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine inanılır.

Kahve falında can simidi görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit yapmak yeni çalışmalar yapılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında simit arabası görmek hayatının daha kolay olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir